Receptai/ Druskos/ Citrusiniai

Druska su apelsinais ir rozmarinu

Druska su apelsinais ir rozmarinu

  • 2 stiklinės jūros druskos
  • 2 apelsinų žievelės
  • 2 citrinų žievelės
  • 6-7 šviežių rozmarinų šakelių

Vaisius gerai nuplaukite, žieveles nutarkuokite smulkia tarka.

Nuo šakeliųatskirkite rozmarinų lapelius, sustrinkite juos smulkintuvu.

Sumaišykite viską druska ir palikite 5 paroms neuždengtame inde, kad išdžiūtų. Vis pamaišykite. Išdžiuvusią suberkite į prieskonių indelius. Galima džiovinti ir orkaitėje neaukštoje temperatūroje…bus greičiau.

Tinka kiaulienai, paukštienai, žuviai, bulvėms, varškės patiekalams.

(Šaltinis: Berods žurnalas „Virtuvė“)

Jums taip pat gali patikti

3 Comments

  • Reply
    Vilma
    gruodžio 21, 2011 at 3:27 pm

    O čia dra įdomiau…

  • Reply
    Mezgu gyvenimą kas dieną » Blog Archive » Lydeka su apelsinais - bulviukose.lt
    gruodžio 21, 2011 at 5:59 pm

    […] Druskos su apelsinais ir rozmarinu […]

  • Reply
    » Blog Archive » Lydeka su apelsinais - bulviukose.lt
    birželio 5, 2013 at 5:13 pm

    […] Druskos su apelsinais ir rozmarinu […]

  • Leave a Reply