Druska su apelsinais ir rozmarinu

Druska su apelsinais ir rozmarinu

  • 2 stiklinės jūros druskos
  • 2 apelsinų žievelės
  • 2 citrinų žievelės
  • 6-7 šviežių rozmarinų šakelių

Vaisius gerai nuplaukite, žieveles nutarkuokite smulkia tarka.

Nuo šakeliųatskirkite rozmarinų lapelius, sustrinkite juos smulkintuvu.

Sumaišykite viską druska ir palikite 5 paroms neuždengtame inde, kad išdžiūtų. Vis pamaišykite. Išdžiuvusią suberkite į prieskonių indelius. Galima džiovinti ir orkaitėje neaukštoje temperatūroje…bus greičiau.

Tinka kiaulienai, paukštienai, žuviai, bulvėms, varškės patiekalams.

(Šaltinis: Berods žurnalas „Virtuvė“)

Bookmark and Share

Parašykite atsiliepimą