Kopūstų salotos su rūkyta skumbre, raugintais burokėliais ir saulėgrąžų daigais

Kopūstų salotos su rūkyta skumbre, raugintais burokėliais ir saulėgrąžų daigais

Reikės:

  • 0,5 nedidelio šviežio kopūsto
  • 2 nedidelių raugintų burokėlių
  • 1 saujos saulėgrąžų daigų
  • 1 avokado
  • 1 nedidelės karštai rūkytos skumbrės

Padažui:

  • 5 šaukštų šalto spaudimo aliejaus
  • 2 šaukštų majonezo
  • 1 šaukšto smulkintų kaparėlių

Skumbrę nukaulinkite, suplėšykite mėsą gabaliukais.

Kopūstą supjaustykite kvadratėliais.

Burokėlius, jei pailgi – plonais griežinėliais, jei apvalūs – plonais šiaudeliais.

Avokadą perpjaukite išilgai pusiau, išimkite kauliuką, nulupkite odelę ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Padažui sumaišykite išvardintus produktus.

Sudėkite į lėkštę kopūstus, burokėlius, avokadą, skumbrę, saulėgrąžų daigus. Užliekite salotas padažu.

Kopūstų salotos su rūkyta skumbre

Bookmark and Share

Parašykite atsiliepimą