Rūkyta bebro uodega

Rūkyta bebro uodega

Reikės:

  • 1 bebro uodegos
  • Druskos
  • 4 skiltelių česnako
  • 2 saujų šviežių žolelių mišinio (rozmarino, šalavijų, petražolių ir t.t.)
  • Po kelis juodų, žalių ir kvapiųjų pipirų grūdelius

Bebro uodegą nuplikykite (galite pusę minutės palaikyti karštame vandenyje) ir nulupkite. Likusius plaukelius nuskuskite plaukų skustuvu.

Pasidarykite 10 % druskos tirpalą, užpilkite juo nuluptą bebro uodegą ir laikykit šaldytuve 12 valandų.

Po 12 valandų uodegą išimkite iš sūrymo, nuplaukite. Žoleles, česnaką ir pipirų grūdelius sutrinkite smulkintuvu, mišiniu įtrinkite uodegą ir apvyniokite ją maistine plėvele. Marinuokite šaldytuve 1-2 paras.

Rūkėme karštai apie 1,5 valandos alksnio dūmuose.

Karšto rūkymo bebro uodega

Bebor uodega rūkykloje

kepykla5

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *