Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu

DSC_1151

Reikės:

  • Lavašo
  • 150 g antienos arba žąsienos pašteto  „Lapino puota“
  • Uogų džemo arba tirštos uogienės (bruknių, serbentų, vyšnių ir pan.)
  • Petražolių lapelių
  • Gražgarsčių lapelių

Lavašą apipjaukite taip, kad gautųsi kvadrato arba stačiakampio forma (kraštinių ilgis apie 15×25 cm). Sutepkite lavašą paštetu. Sudėkite (kaip nuotraukoje) ant lavašo eilutėmis petražolių ir gražgarsčių lapelius, per vidurį užtepkite uogienės. Lavašą susukite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai laiko.

Prieš patiekiant išvyniokite iš plėvelės ir supjaustykite griežinėliais.

_20160719_201436

Bookmark and Share

Parašykite atsiliepimą