Virti rajų sparnai

virti-rajos-sparnai-su-bulvemis

Reikės:

  • 2 rajų sparnų
  • Šlakelio balto vyno acto
  • Druskos

Padažui reikės:

  • 2 šaukštų lydyto sviesto
  • 1 šaukšto kaparėlių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Šlakelio citrinos sulčių
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių

Taip pat reikės:

  • Virtų bulvyčių

Rajų sparnus nuplaukite, sudėkite į platesnį puodą ar keptuvę, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, įpilkite šlakelį acto arba citrinos sulčių, pagardinkite druska, užvirkite. Sumažinkite kaitra iki minimumo, kad vanduo vos judėtų, ir virkite apie 10 minučių. Ar sparnai išvirę, galite patikrinti mediniu pagaliuku. Storiausioje sparnų vietoje jis turi lengvai lįsti. Išimkite sparnus, nulupkite tamsią odelę ir sudėkite į pašildytas lėkštes.

Padažui sviestą pakaitinkite iki užvirimo, sudėkite kaparėlius, pagardinkite druska, pipirais, citrinos sultimis, įmaišykite petražoles.

Patiekite rajų sparnus su padažu ir virtomis bulvėmis.

virti-rajos-sparnai

Bookmark and Share

Parašykite atsiliepimą