Pieno produktai/ Saldumynai/ Vaisiai, uogos

Maskarponės sūrio kremas su uogomis

Maskarponės sūrio kremas su uogomis - bulviukose.lt

Reikės:

  • 250 g Maskarponės sūrio
  • 150 g natūralaus jogurto
  • 50 g cukraus
  • 150 ml 35% riebumo grietinėlės
  • Uogų (dariau su mėlynėmis, bet galite pasirinkti kokias mėgstate)

Gaminimo eiga:

Uogas ir pusę cukraus sutrinkite iki vientisos masės. Maskarponę ir jogurtą sumaišykite su likusiu cukrumi.

Išplakite grietinėlę iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į maskarponės masę.

Sluoksniuokite desertą į taures. Papuoškite uogomis. Papuošimui dar galite patarkuoti šokolado arba pabarstykite smulkintų riešutų, cinamono.

(Šaltinis: Forelle)

Jums taip pat gali patikti

5 Comments

  • Reply
    Inga
    liepos 14, 2010 at 11:38 am

    Nusipirkau maskarponės, eisiu gaminti. Alia riebus sūris… bet turbūt verta neskaičiuot kalorijų 🙂

    • Reply
      Laura
      liepos 14, 2010 at 11:58 am

      arba neverta skaičiuot 🙂

  • Reply
    Forelle
    liepos 16, 2010 at 3:36 pm

    Neseniai ir aš gaminau su mėlynėm 🙂 skanu, bet ma ir per tokius karščius užsinori kažkokokio riebesnio deserto, o kartais tiesiog prisiplaku grietinėlės ir ją kemšu 🙂 grįžtant į temą, tai mėlynes su cinamonu labai tinka, kai atradau šį derinį, tai dabar kur mėlynės, ten ir cinamonas

    • Reply
      Laura
      liepos 16, 2010 at 5:37 pm

      Jaučiu reiks būtinai su šilauogėm išbandyt…cinamonas irgi turėtų tikti 😉

  • Reply
    Forelle
    liepos 17, 2010 at 4:21 pm

    Taip, cinamonas su šilauogėm taip pat dera, per jas jį ir atradau bei mėlynėm pritaikiau 🙂 Nors man trintos šilauogės ne itint patinka. Arba valgau vienas, arba truputį pakaitinu, o tik tada trinu.

  • Leave a Reply