Reikės:
- 4 mažulyčių jaunų burokėlių
- 3 nedidelių agurkėlių
- 1 šaukšto su kaupu kastinio
- 1 nubraukto šaukšto smulkintų graikinių riešutų
- Žiupsnelio smulkintų krapų
Gaminimo eiga:
Nulupkite burokėliams odelę. Supjaustykite burokėlius ir agurkus žiedeliais. Išdėliokite lėkštėje. Aplinkui pritupdykite kastinio. Pabarstykite graikiniais riešutais ir krapais.
4 Comments
Inga
liepos 30, 2010 at 8:55 amO kastinį pati darei?
Laura
liepos 30, 2010 at 9:13 amNea, pirkau…dėl puodynėlės su dangteliu….
Dalia
rugpjūčio 2, 2010 at 12:00 amot man kas biškį keista, kad burokėliai jokiu užpilu neužkrapyti, arba kad ir su tuo pačiu kastiniu – neleidžiama pasimaišius pabūt, kad „pasimarinuotų“, Tadum tas, kaip tu sakai, žemės skonis, nusiima.
Laura
rugpjūčio 2, 2010 at 8:23 amGalima aiškų pamaišyt, nemaišiau, kad fotka gražiau atrodytų 😉