Daržovės

Šparaginės pupelės tešloje

Šparaginės pupelės tešloje - bulviukose.lt

Reikės:

  • Gera sauja šparaginių pupelių

Tešlai:

  • 1 kiaušinio
  • 4 šaukštų natūralaus jogurto
  • 3 šaukštų miltų
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Po žiupsnelį malto muškato riešuto, ciberžolės ir aitriosios paprikos
  • Alyvuogių aliejaus ir sviesto kepimui

Gaminimo eiga:

Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo. Trynį sumaišykite su jogurtu, miltais ir prieskoniais. Palikite tešlą „pailsėti“ pusvalandžiui.

Pupelėms nupjaukite galiukus ir apvirkite sūdytame vandenyje 5 minutes.

Išplakite kiaušinio baltymą iki standžių putų ir atsargiai sumaišykite su tešla.

Mirkykite pupeles į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje. Prieš patiekiant apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir valgykite su natūraliu jogurtu.

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply