Grybai

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais - bulviukose.lt

Pievagrybiams reikės:

  • 450 g mažų pievagrybių
  • 2 šaukštų šviežių čiobrelių
  • 3 šaukštų aliejaus
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • 4 skiltelių česnako
  • 1 šaukšto balzamiko acto
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Stipriai įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite nepjaustytus pievagrybius. Kepkite ant didelės ugnies maišydami ~5 minutes. Nepridėkite į keptuvę per daug pievagrybių, nes tada jie atvėsint keptuvę ir ne gražiai keps, o virs.

Tada sudėkite smulkintus česnakus bei čiobrelius. Kepkite ant vidutinės ugnies dar minutę.

Apskrudusius grybus sudėkite į dubenį, pabarstykite druska bei pipirais, suberkite petražoles, užpilkite balzamiko acto šlakelį ir išmaišykite. Patiekite kaip garnyrą arba šiltą užkandį su įvairiomis duonelėm.

(Šaltinis čia)

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Mezgu gyvenimą kas dieną » Blog Archive » Užkandėlės su polenta – pažaidimai - bulviukose.lt
    balandžio 2, 2011 at 10:25 am

    […] Sezamas skrudintas. Dešrytė trumpai pakepta. Pievagrybiai pakepti pagal šį receptą. Sūrelis pagamintas pagal šį receptą (su česnaku ir provanso […]

  • Reply
    » Blog Archive » Užkandėlės su polenta – pažaidimai - bulviukose.lt
    birželio 6, 2013 at 8:55 am

    […] Sezamas skrudintas. Dešrytė trumpai pakepta. Pievagrybiai pakepti pagal šį receptą. Sūrelis pagamintas pagal šį receptą (su česnaku ir provanso […]

  • Leave a Reply