Aukso fondas

Konkursas „Jaunųjų virėjų komanda 2010“

Geriausio virėjo konkursas

Jeigu dar kam nors paslaptis kuo aš gyvenime užsiimu, tai va….mokausi virėjos specialybes 😉
Lapkričio 6 dieną su kolege teko garbė atstovauti savo mokyklai ir sėkmė laimėti  „Jaunųjų virejų komanda 2010″ rungtyje 1 vietą. Konkursas vyko Lietuvos parodų centre Litexpo vykusioje parodoje „BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2010“.

P.S. Kai kurios nuotraukos yra su 2007/01/01  data… nekreipkit dėmesio, nes buvo pamiršta pakeist datą.

Su kolege – santūria, rimta, bet labai miela mergina 😉 (aš tai ta ilgoji :D)

Su geriausia Lietuvoje kulinarijos mokytoja I.Juočiūniene 🙂

Pozavimas2

Pasiruošimas konkursui:

Pasiruošimas

Pasiruošimas

Pasiruošimas

Darbų sūkuryje…visi konkursantai turėjo pagaminti karštą patiekalą iš vištienos ir desertą iš varškės.
Gaila nesimato nuotraukose darbo tempo, kiek dabar prisimenu, toks vaizdas, kad tada tiesiog skraidžiau, nuo stalo prie kriauklės, nuo kriauklės prie pečiaus, nuo pečiaus prie šaldytuvo ir t.t.t.t  Buvo skirtos ~dvi valandos, per kurias reikėjo padaryti karštą patiekalą ir desertą.

Darbas

Darbas

Darbas

Gaminom po dvi porcijos karšto patiekalo ir deserto. Vieną porciją degustavo teisėjai, kita keliavo į parodą.

Vertinimas

Čia jau po darbo, po aplankytos parodos, nusipirkusios gyvo alaus lauktuvėm 🙂 ….pavargusios, bet geros nuotaikos stebėjom kaip dirba konkursantai iš kitų mokyklų.

Poilsis

Na ir apdovanojimai 🙂 Gavom pagyrimo raštus, diplomus už pirmą vietą, diplomą už geriausią vištienos patiekalą ir daug DAUG dovanų…vos panešėm 😉

Apdovanojimai

Apdovanojimai

Apdovanojimai

Apdovanojimai

Apdovanojimai

Mūsų konkursinis vištienos patiekalas:

Mūsų konkursinis karštas patiekalas iš vištienos

Mūsų konkursinis desertas:

Mūsų desertas

Beveik naktis….namuose….pakuojam dovanas ir pozuoju 😀

Dovanos

Jums taip pat gali patikti

10 Comments

  • Reply
    Forelle
    lapkričio 11, 2010 at 10:15 am

    Šaunuolė! Dar kartą didžiausi sveikinimai

  • Reply
    Laura
    lapkričio 11, 2010 at 11:20 am

    Ačiū 😉

  • Reply
    aguonele
    lapkričio 11, 2010 at 1:07 pm

    Visu pirma sveikinu su pergale. Patiekalas atrodo liuks! Mielai pasimegauciau ir tokiu desertu prie puodelio espresso kavos…
    vau kokia saunuole, kad is tikruju tokios sunkios profesijos sieki! Visiems man rodos atrodo tai lengva, bet as lenkiu galva pries virtuves meistrus. Itampa, darbas nemaziau nei 10 val. Linkiu kuo lengviausio studijavimo / mokinimosi kelio.
    Sujuokinai pavadinus save“ilgaja“ :))

  • Reply
    Laura
    lapkričio 11, 2010 at 4:05 pm

    Ačiū 🙂 Esant šios profesijos atstovu reikia mokytis visą gyvenimą…ir darbas sunkus…bet užtai ĮDOMU!

  • Reply
    Dautartė
    lapkričio 12, 2010 at 12:57 pm

    Nuoširdžiausi sveikinimai!

  • Reply
    Laura
    lapkričio 12, 2010 at 2:06 pm

    Dėkui, dėkui 😉

  • Reply
    Dalia, Septyni virtieniai
    sausio 14, 2011 at 4:41 pm

    vaje, kaip galėjau tokį įdomų įrašą pražiopsot?!
    Betgi kokios judvi šaunuolės tam akvariume! O gražiausiai nuotrauka – basakojė su samčiu 🙂

  • Reply
    Laura
    sausio 14, 2011 at 8:39 pm

    Nu …akvariuminės žuvytės su virėjų apranga 😀

  • Reply
    » Blog Archive » Bulvių košė virta aluje - Receptai – alkana nemiegosiu!
    spalio 15, 2013 at 12:45 pm

    […] Verdant bulves, į vandenį galima įdėti lauro lapelių, pipirų, prieskoninių žolelių. Pamenu konkursiniam patiekalui bulves virėm vandens ir grietinėlė mišinyje pagardintame medumi ir […]

  • Reply
    » Blog Archive » Viskas apie bulvių košę - Receptai – alkana nemiegosiu!
    spalio 16, 2013 at 8:51 pm

    […] Verdant bulves, į vandenį galima įdėti lauro lapelių, pipirų, prieskoninių žolelių. Pamenu konkursiniam patiekalui bulves virėm vandens ir grietinėlė mišinyje pagardintame medumi ir […]

  • Leave a Reply