Daržovės/ Aukso fondas/ Padažai, pagardai, užtepai

Petražolių padažas

Petražolių padažas - bulviukose.lt

Reikės:

  • 0,5 stiklinės šviežios baltos duonos trupinių
  • 3-4 šaukštų raudono vyno acto (pagal skonį)
  • 1 kietai virto kiaušinio trynio
  • 8 šaukštų smulkintų petražolių
  • 2 skiltelių česnako
  • 2-3 ančiuvių file
  • 0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Visus produktus sudėkite į indą ir susmulkinkite smulkintuvu.

Pagardinkite druska ir pipirais.

P.S. Labai universalus padažas. Tinka ir su virta mėsa, ir su virta arba kepta žuvimi, ir su daržovėmis, ir ant duonos tepti 😉

(Šaltinis: Valgių knyga)

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Otilija
    rugpjūčio 12, 2012 at 8:31 pm

    Labai skanus padažiukas gavosi ir taip greitai paruošiamas.
    Ačiū už receptą. Liuks. 🙂

  • Reply
    Laura
    rugpjūčio 13, 2012 at 6:16 am

    Prašom, smagu, kad patiko 😉

  • Leave a Reply