Aukso fondas/ Kiaušiniai/ Miltiniai nesaldūs gaminiai

Lietinis blynas užkeptas kiaušiniu

Lietinis blynas užkeptas kiaušiniu - bulviukose.lt

Nusižiūrėjau idėją pas Rennie … labai patiko, tuo labiau, kad kiaušinis man iš visų produktų yra beveik numeris vienas 😉

Gaminama paprastai. Reikia užsimaišyti lietinių tešlą. Kas kokią mėgstam, tas tokią ir maišom. Po to reikia pilti tešlą į keptuvę, kai apkeps apversti, ant viršaus mušti kiaušinį, uždengti keptuvę dangčių ir ant mažos ugnies kept, kol užsitrauks baltymas. Prieš užleidžiant kiaušinį, ant blynelio galima pabarstyti patinkančio sūrio, daržovių gabaliukų, ančiuvių, kaparėlių, šoninės ir panašiai.  Aš bėriau druskos ir pipirų. Sekantį kartą papuošiu skrudintos šoninės gabalėliais 🙂

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Rennie
    kovo 26, 2011 at 10:01 pm

    Skaniai atrodo. Džiaugiuosi, kad patiko.

  • Reply
    Laura
    kovo 27, 2011 at 1:30 pm

    Dėkui 😉

  • Leave a Reply