Daržovės/ Aukso fondas

Kepta marinuota paprika

Kepta marinuota paprika - bulviukose.lt

Reikės:

  • Kelių raudonų paprikų
  • Kelių smulkintų česnako skiltelių
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Šlakelio citrinos sulčių (galite naudoti patinkančius actus: balzamiko, balto ar raudonojo vyno)
  • Alyvuogių aliejaus
  • Čiobrelio šakelių

Gaminimo eiga:

Paprikas iškepkite orkaitėje. Nulupkite odelę ir supjaustykite juostelėmis. Kad odelė lengviau luptųsi, iškepusias paprikas sudėkite su į dubenį ir sandariai uždenkite. Palaikykite apie 20 minučių.

Papriką sumaišykite su smulkintu česnaku, druska, pipirais, čiobreliu, užpilkite aliejumi, kad apsemtu. Įspauskite citrinos sulčių. Gerai permaišykite ir padėkite šaltai.

Tinka naudoti kaip garnyrą, salotų sudėtinę dalį, sumuštiniams.

Jums taip pat gali patikti

4 Comments

  • Reply
    Mezgu gyvenimą kas dieną » Blog Archive » Salotos - bulviukose.lt
    balandžio 23, 2011 at 12:58 pm

    […] Marinuota kepta paprika […]

  • Reply
    Mezgu gyvenimą kas dieną » Blog Archive » Pusryčiai - bulviukose.lt
    birželio 6, 2011 at 10:26 am

    […] ant viršaus uždėkite keptą kiaušinį, pabarstykite jį druska ir pipirais. Valgiau su kepta marinuota paprika ir […]

  • Reply
    » Blog Archive » Salotos - bulviukose.lt
    birželio 6, 2013 at 8:53 am

    […] Marinuota kepta paprika […]

  • Reply
    » Blog Archive » Kepta lydeka su keptais baklažanais ir špinatais - bulviukose.lt – pagaminta namuose!
    kovo 17, 2014 at 9:05 pm

    […] Lėkštėje dar matote keptas marinuotas paprikas […]

  • Leave a Reply