Daržovės/ Miltiniai nesaldūs gaminiai

Tamsi duona su svogūnais

Tamsi duona su svogūnais - bulviukose.lt

Mano duonkepė turi greitojo kepimo funkciją. Duoną iškepa (su maišymu ir kildinimu) per vieną valandą, užtai reikia dėti vos ne dvigubai daugiau mielių. Galvojau jausis mielių skonis, bet nesijautė….duona gavosi drėgna, labai skalsi ir skani.

Reikės:

  • 50 g saulėgrąžų aliejaus
  • 1 didelis smulkintas svogūnas
  • 350 ml šilto pieno
  • 530 g kvietinių miltų
  • 70 g rupių kvietinių miltų
  • 1 šaukštelis druskos
  • 4 šaukšteliai cukraus
  • 1 šaukštelis šviežiai maltų pipirų
  • 4 šaukšteliai sausų mielių

Gaminimo eiga:

Svogūną pakepinkite su saulėgrąžų aliejumi, atvėsinkite. Sudėkite produktus (ir kepintus svogūnus su visu aliejumi, kuriame kepė) pagal duonkepės rekomendacijas.

(Šaltinis: Kenwood receptų knyga)

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply