Daržovės

Agurkų kimči (kimchi)

Agurkų kimči (kimchi) - bulviukose.lt

Reikės:

  • 1 kg agurkų
  • Saujos druskos
  • ¼ stiklinės žuvies padažo (naudojau austrių)
  • ½ stiklinės čili dribsnių (naudojau maltus)
  • 1 šaukšto cukraus
  • 2 stiklinės stambiai smulkinto laiškinio česnako
  • 0,5 šiaudeliais pjaustyto svogūno
  • 3 stambiai pjaustytų svogūnėlių su laiškais
  • 2 skiltelės smulkinto česnako
  • 1 nedidelės šiaudeliais pjaustyta morka

Gaminimo eiga:

Agurkus įpjaukite kryžmai, bet ne iki galo. Apiberkite druska, lengvai permaišykite ir palikite 30 minučių pastovėti.

Įdarui sumaišykite visu likusius išvardintus produktus.

Agurkus apvalykite nuo druskos ir prikimškite įdaro (filmuke rodo, kad juos nuplauna, aš irgi taip dariau, bet kai išrūgo man pritrūko druskos, tai bėriau papildomai).

Sudėkite į indą ir parą laiko palaikykite kambaryje. Paskui laikykite šaldytuve.

(Šaltinis: čia)

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    edita
    rugsėjo 17, 2011 at 9:47 am

    įdomus variantas..reikės išbandyti..;)

  • Reply
    Laura
    rugsėjo 17, 2011 at 4:52 pm

    Nujo….ir nesudėtinga visai 🙂

  • Leave a Reply