Aukso fondas/ Mėsa/ Sumuštiniai/ Vaisiai, uogos

Ančių kenepėlių paštetas su karamelizuotais obuoliais

Ančių kenepėlių paštetas su karamelizuotais antaniniais obuoliais - bulviukose.lt

Ant skrudintos arba ne prancūziško batono riekelės užtepkite ančių kepenėlių pašteto.

Iš obuolio išpjaukite ar išspauskite su formele pageidaujamą formą. Obuolius dėkite į keptuvėje pašildytą sviestą ir trumpai iš abiejų pusių apkepkite. Užberkite rudojo cukraus ir kepkite, obuoliukai karamelizuosis. Atvėsinkite.

Papuoškite paštetą obuoliukais ir žalumynais.

Jums taip pat gali patikti

1 Comment

  • Reply
    » Blog Archive » Prancūziška vakarienė - bulviukose.lt
    rugsėjo 26, 2013 at 1:27 pm

    […] Ančių kepenėlių paštetas su karamelizuotais antaniniais obuoliais (galite naudoti ir kitos veislės obuolius (Rasite čia) […]

  • Leave a Reply