Daržovės/ Žuvis, jūros gėrybės, sraigės

Tunu įdaryti aštrūs pipirai

Tunu įdaryti aštrūs pipirai - bulviukose.lt

Reikės:

  • Čili pipirų (ne pačių aštriausių)
  • Tuno, konservuoto aliejuje
  • Ančiuvių filė
  • Pipirų
  • Smulkiai pjaustytų svogūnų
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

Pipirams nupjaukite viršūnėles, pašalinkite sėklas.

Įdarui tuną, smulkintus ančiuvius, svogūnus ir pipirus gerai išmaišykite ir įdarykite pipirus.

Įdarytus pipirus sudėkite į kepimo indą ir apšlaksčius aliejumi kepkite 180 0C temperatūroje 15-20 minučių.

P.S. Nusivežiau į svečius, visiems labai tiko.

(Šaltinis: Ačiū Forellei)

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Forelle
    spalio 8, 2011 at 5:05 pm

    Prašom 🙂 smagu, kad taip gerai įvertino. Aš dar du kartus kepiau, kaip vyrui patiko

  • Reply
    Laura
    spalio 9, 2011 at 6:33 am

    Aš irgi ne vieną kartą dar darysiu 😉

  • Leave a Reply