Padažai, pagardai, užtepai/ Žolės, gėlės, daigai, prieskoniai

Druska su prieskoninėmis žolelėmis

Druska su prieskoninėmis žolelėmis - bulviukose.lt

Žoleles susmulkinkite smulkintuvu ir sumaišykite su druska. Druskos nepadauginkite, nes nejausite žolelių skonio. Naudokite baigiant gaminti patiekalą. Skanu užsibarstyti ant juodos duonos,užteptos sviestu 😉

Žoleles naudojau šias: petražoles, krapus, saliero lapus, gelsvių lapus, mairūną, peletrūną, baziliką.

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Mezgu gyvenimą kas dieną » Blog Archive » Sūdyta lydeka - bulviukose.lt
    birželio 10, 2012 at 7:54 pm

    […] Su prieskonine druska ir trupučiu cukraus. Skaniausias […]

  • Reply
    » Blog Archive » Sūdyta lydeka - bulviukose.lt
    birželio 5, 2013 at 4:52 pm

    […] Su prieskonine druska ir trupučiu cukraus. Skaniausias […]

  • Leave a Reply