Vaisiai, uogos/ Žuvis, jūros gėrybės, sraigės

Silkė marinuota juodųjų serbentų acte

Silkė marinuota juodųjų serbentų acte - bulviukose.lt

Reikės:

  • 2 silkės filė
  • 0,5 pusžiedžiais pjaustyto raudono svogūno
  • 3 kvapiųjų pipiraų
  • 2 gvazdikėlių
  • 1 lauro lapo
  • ~0,5 stiklinės juodųjų serbentų acto
  • 2-3 šaukštelių cukraus

Gaminimo eiga:

Actą sumaišykite su cukrumi. Turi būti saldžiarūgštu.

Silkę supjaustykite riekelėmis. Susluoksniuokite su svogūnu ir prieskoniais. Užpilkite actu.

Galima valgyti po paros.

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply