Padažai, pagardai, užtepai/ Saldumynai/ Vaisiai, uogos

Citrininis kremas

Citrininis kremas - bulviukose.lt

Reikės:

  • 2 didesnių citrinų
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 65 g sviesto
  • 2 kiaušinių

Gaminimo eiga:

Citrinas gerai nuplaukite po karštu vandeniu. Nutarkuokite žievelę, išspauskite sultis.

Į puodą, supilkite citrinos sultis, suberkite tarkuotą žievelę ir cukrų, išplaktus kiaušinius, sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą.

Virkite ant vidutinės ugnies nuolat maišant apie 20 minučių arba kol sutirštės.

Laikykite šaldytuve. Suvartokite per 2 savaites. Tinka valgyti vieną, tepti ant duonos, pyrago, naudoti kaip įdarą arba padažą.

(Šaltinis: čia)

Jums taip pat gali patikti

2 komentarai

  • Reply
    inga
    sausio 5, 2012 at 9:42 am

    Mano mėgstamiausias 🙂

  • Reply
    Laura
    sausio 5, 2012 at 9:50 am

    😛

  • Leave a Reply