Žuvis, jūros gėrybės, sraigės

Sūdytas strepetys

Sūdytas strepetys - bulviukose.lt

Nustebino. Nors pats žuvies skonis nėra labai stipriai kuo nors ypatingas, tačiau mėsos tekstūra papirko – labai švelni, minkšta, atrodo net rieboka.

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Odeta
    balandžio 16, 2012 at 3:53 pm

    Ir kaip tu tą strepetį ruošei, tik pasūdei? Kiek laikei? Ar dėjai kokių prieskonių? Atrodo skaniai:)

  • Reply
    Laura
    balandžio 16, 2012 at 5:43 pm

    Svarsčiau rašyt ar ne kaip sūdžiau ir patingėjau, bet matyt reikėjo 😉 Druską sumaišiau su šiek tiek cukraus ir pabarsčiau (taip normaliai) ant strepečio filiukių. Po kokio pusvalandžio nuploviau, nusausinau ir viskas 😉

  • Leave a Reply