Aukso fondas/ Mėsa/ Padažai, pagardai, užtepai

Karamelizuotas kiaulienos kepsnys su česnakiniu padažu

Karamelizuotas kiaulienos kepsnys su česnakiniu padažu - bulviukose.lt

Reikės:

  • 4 kiaulienos kepsnių
  • 1 šaukšto medaus
  • 0,5 šaukšto valyto sviesto (ghee)
  • Druskos

Padažui:

  • 3 skiltelių smulkinto arba spausto česnako
  • 1 šaukštelio medaus
  • 4 šaukštelių vyno acto
  • 0,5 stiklinės vandens
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • Šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite medų ir kaitinkite kol jis ištirps ir šiek tiek karamelizuosis. Sudėkite kepsnius ir vartydami kepkite kol iškeps. Kepant užberkite druskos.

Padažui visus produktus sumaišykite.

Iškepusius kepsnius užpilkite padažu.

P.S. Laaabai skanu. Kepsnių saldumas labai derėjo su česnaku ir acto rūgštele 😉 Už receptą dėkavoju Oditėlei 😉

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    oditele
    gegužės 3, 2012 at 6:23 pm

    kokia tu greita 😉 ir dar su patobulinimais – skaniai atrodo 😉

  • Reply
    Laura
    gegužės 3, 2012 at 7:36 pm

    Kai tingiu ilgai gamint, sprandinės kepsniai visada išgelbėja 😉

  • Leave a Reply