Aukso fondas/ Kruopos, grūdai/ Mėsa

Naminės dešrelės keptos vyne su svogūnais

Naminės dešrelės keptos vyne su svogūnais - bulviukose.lt

Reikės:

  • 6 naminių dešrelių
  • 2 didelių svogūnų
  • Aliejaus ir sviesto kepimui
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • 3/4 stiklinės balto sauso vyno
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis (arba kaip patinka) ir kepkite aliejaus ir sviesto mišinyje kol taps skaidrūs.

Dešreles subadykite, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir kepkite jas vartant apie 5 minutes.

Įdėkite druskos, pipirų, supilkite vyną ir užvirinkite.

Dešreles su svogūnais ir vynu supilkite į kepimo indą ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Valgėme su polenta.

(Šaltinis:“Valgių knyga“)

Jums taip pat gali patikti

4 Comments

  • Reply
    Aušra
    birželio 22, 2012 at 12:09 pm

    Skamba labai viliojančiai :0) Ir dar su polenta, va jei…

  • Reply
    Laura
    birželio 22, 2012 at 12:24 pm

    Dėkui, Aušra 😉 Prisidariau iš 3,5 kg mėsos dešrelių, tai pasipils dabar jos bloge 🙂

  • Reply
    inga
    liepos 2, 2012 at 8:07 pm

    Nesuprantu kaip tu esi tokia kūda kasdien tiek skanaus gamindama 🙂

  • Reply
    Laura
    liepos 3, 2012 at 4:11 pm

    Darbe kalorijas pametu 😛

  • Leave a Reply