Daržovės/ Aukso fondas/ Kruopos, grūdai/ Mėsa

Naminės dešrelės su keptom paprikom ir polenta

Naminės dešrelės su keptom paprikom ir polenta - bulviukose.lt

Reikės:

  • 4 skirtingų spalvų paprikos
  • Alyvuogių aliejaus
  • 2 smulkintų česnako skiltelių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • 12 kiaulienos dešrelių
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite, sudėkite į aliejumi pateptą indą ir kepkite iki ~180C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių arba kol patamsės odelė. Iškepusias paprikas sudėkite į sandarų indą arba maišelį ir palaikykite ~20 minučių. Paprikas nulupkite ir supjaustykite juostelėmis.

Dešreles subadykite, dėkite keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite vartydami kol apskrus.

Sudėkite smulkintą česnaką ir kepkite dar kelias minutes.

Sudėkite paprikų juosteles, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite kol paprikos perkais.

Valgėme su polenta 😉

(Šaltinis: „Valgių knyga“)

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply