Daržovės/ Kruopos, grūdai/ Mėsa

Vištiena kepta su įvairiaspalvėmis paprikomis

Vištiena kepta su įvairiaspalvėmis paprikomis - bulviukose.lt

Reikės:

  • 4 vištienos ketvirčių (padalintų)
  • 6 paprikų (geltonų, raudonų, oranžinių)
  • Alyvuogių aliejaus šlakelio
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Žiupsnelio malto muskato riešuto
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite vištieną ir kepkite vartant kol apskrus.

Sudėkite išvalytas ir stambiais gabalais supjaustytas paprikas.

Uždenkite ir retkarčiais pamaišant troškinkite ant vidutinės ugnies ~40 minučių.

Likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos, įberkite druskos, pipirų, žiupsnelį muškato riešuto. Baigiant troškintis, suberkite petražoles.

Valgėme su manų kruopainiais (kuskusu).

P.S. Nuostabus derinys 😉 Galima kepti ir orkaitėje.

(Šaltinis: „Skonio žinynas“)

Jums taip pat gali patikti

1 Comment

  • Reply
    » Blog Archive » Meniu - Receptai
    spalio 10, 2013 at 9:10 pm

    […] Vištiena kepta su paprikomis (Rasit čia) […]

  • Leave a Reply