Daržovės/ Žuvis, jūros gėrybės, sraigės

Salotos su menkių kepenėlėmis

Salotos su menkių kepenėlėmis - bulviukose.lt

Reikės:

  • Aisbergo salotos
  • Morkos
  • Poro
  • Skrudintų baltos duonos kubikų (galima duoną susipjausčius pasiskrudinti orkaitėje arba tosterinėje ir paskui susipjaustyti)
  • Konservuotų menkių kepenėlių aliejuje
  • Tarkuoto parmezano sūrio
  • Alyvuogių aliejaus
  • Balzamiko acto
  • Laimo sulčių

Gaminimo eiga:

Salotas susiplėšykite. Dėkite ant jų juostelėmis pjaustytas morkas (jei neturite pjaustykles, tiks ir ploni griežinėliai), griežinėliais pjaustytą porą, skrudintos duonos kubelius, kepenėles. Pabarstykite sūriu. Apšlakstykite aliejumi, balzamiko actu ir laimo sultimis.

P.S. Nusipirkus salotas rekomenduoju pamirkyti kelias valandas šaltame vandenyje. Tampa traškios ir sultingos.

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    odeta
    spalio 22, 2012 at 4:32 pm

    Aš menkių kepenėles darau su Romaninėmis salotomis ir svogūnu. Na dar šiek tiek druskos ir juodųjų maltų pipirų. Nerealiai skanu. O Taviškės tokios turtingos:)

  • Reply
    Laura
    spalio 22, 2012 at 5:48 pm

    Turtingos…čia vadinasi ką turėjau tą sudėjau…bet labai patiko 😉

  • Leave a Reply