Aukso fondas/ Grybai/ Tradiciniai patiekalai

Žaliuokės su grietine ir svogūnais

Žaliuokės su grietine ir svogūnais - bulviukose.lt

Reikės:

  • Žaliuokių (mes jas vadinam zelionkom)
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Grietinės
  • Smulkiai pjaustyto svogūno

Gaminimo eiga:

Žaliuokes nuplaukite, pasmulkinkite, sudėkite į puodą, įpilkite šlakelį vandens ir virkite maišydami kol išsiskirs iš jų sultys. Įdėkite druskos ir pavirkite kol dalis skysčio nugaruos.

Grybus atvėsinkite ir sumaišykite su grietine, svogūnu ir juodaisiais pipirais.

Valgykite su juoda duona arba karštomis bulvėmis. Skanu be galo 😉

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply