Aukso fondas/ Grybai/ Pieno produktai/ Riešutai, sėklos

Baravykų karpačio

Baravykų karpačio - bulviukose.lt

Reikės:

  • Baravykų kepurėlių
  • Skrudintų kedrinių pinijų
  • Parmezano drožlių (galite ir sutarkuoti)
  • Šviežio čiobrelio

Padažui:

  • Alyvuogių aliejaus
  • Balzamiko acto
  • Medaus
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Baravykus supjaustykite kiek įmanoma plonais griežinėliais. Aš pjausčiau su pjaustykle.

Padažui visus išvardintus produktus sumaišykite.

Lėkštėje sudėkite baravykų griežinėlius, palaistykite padažu ir palikite šaldytuve pasimarinuoti 30 minučių. Išėmę užbarstykite kedrines pinijas, parmezano sūrį, čiobrelio lapelius.

P.S. Fantastiškas reikalas 😉

(Šaltinis: idėjos iš Odetos ir čia)

Jums taip pat gali patikti

4 Comments

  • Reply
    Neringa
    rugsėjo 12, 2013 at 9:44 am

    Super! atrodo net užuodžiu per ekraną grybų kvapą:)

  • Reply
    Laura
    rugsėjo 12, 2013 at 10:18 am

    Neringa, man pačiai dar seilė tįsta, kai prisimenu skonį 😉

  • Reply
    Odeta
    rugsėjo 12, 2013 at 1:17 pm

    DIEVIŠKA!!!

  • Reply
    Laura
    rugsėjo 12, 2013 at 1:49 pm

    Odeta, aha 😀

  • Leave a Reply