Daržovės/ Aukso fondas/ Mėsa

Kepta bebro uodega

Kepta bebro uodega su daržovių salotėlėmis - bulviukose.lt

Reikės:

  • 1 bebro uodegos
  • Šlakelio aliejaus
  • Maltų lauro lapų
  • Čiobrelio
  • Mairūno
  • Tarkuoto muskato riešuto
  • 2 smulkintų skiltelių česnako
  • 1 nubraukto šaukštelio rudojo cukraus
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Salotėlėms:

  • Saujelės smulkintų petražolių lapelių
  • 1 kubeliais pjaustyto raudonojo svogūno
  • 1 kubeliais pjaustyto trumpavaisio agurko
  • 1 šaukšto pasmulkintų kaparėlių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Citrinos sulčių
  • Alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

Bebro uodegą nuplikykite (galite pusę minutės palaikyti karštame vandenyje). Nulupkite. Įtrinkite išvardintais prieskoniais, įvyniokite į maistinę plėvelę. Marinuokite parą laiko šaldytuve.

Įvyniokite į kepimo popierių ir kepkite iki 120 °C įkaitintoje orkaitėje 3 valandas.

Gaila neturėjau Vorčesterio padažo. Būčiau padariusi glazūrą iš jo ir medaus. Kitą kartą. 😉

Salotėlėms visus išvardintus produktus sumaišykite.

Kepta bebro uodega su daržovių salotėlėmis - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

2 komentarai

  • Reply
    Jurga
    gegužės 5, 2014 at 5:05 pm

    Oho, kiek ilgai reik kept! Bet, matyt, tikrai verta:) tik ne per riebu?įdomu, koks skonis:)

  • Reply
    Laura
    gegužės 5, 2014 at 8:16 pm

    Jurga, ilgai, nes žemoj temperatūroj. Tikrai verta 😉 Saikingomis dozėmis ne per riebu, o ir riebalas kitoks, standesnės konsistencijos. Skonio nežinau su kuo palyginti. Švelnus, mums labai skanu 😉

  • Leave a Reply