Daržovės/ Aukso fondas/ Padažai, pagardai, užtepai

Sviestas su svogūnų laiškais ir garstyčiomis

Sviestas su svogūnų laiškais ir garstyčiomis - bulviukose.lt

Reikės:

  • 200 g sviesto
  • Saujos svogūnų laiškų
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelio garstyčių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Kambario temperatūros sviestą išplakite iki purios masės.

Su alyvuogių aliejumi švelniai pakepinkite smulkintus svogūnų laiškus, pagardinkite juos druska, pipirais. Atvėsinkite.

Į sviestą įmaišykite kepintus svogūnų laiškus, garstyčias.

Tinka kaip padažas mėsos patiekalams, tepti ant duonos.

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply