Daržovės/ Aukso fondas/ Grybai/ Mėsa/ Miltiniai nesaldūs gaminiai/ Vaisiai, uogos

Pica su marinuota jautiena ir bananais

Pica su marinuota jautiena ir bananais - bulviukose.lt

Picos tešlai reikės:

  • 150 ml vandens
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelio cukraus
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • apie 240 g kvietinių baltų miltų
  • 50 g manų kruopų
  • 1,5 šaukštelio sausų mielių

Pagrindui:

  • Naminio pomidorų padažo
  • 2 saujų tarkuoto fermentinio sūrio
  • apie 300 g marinuotos jautienos (dar reikės alyvuogių aliejaus ir 1 didelio svogūno marinatui)
  • 2 saujų griežinėliais pjaustytų pievagrybių
  • 2 griežinėliais pjaustytų bananų
  • Druskos

Gaminimo eiga:

Jautienos nugarinę arba išpjovą supjaustykite lazdelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Jautieną sumaišykite su svogūnais, užpilkite aliejumi, kad apsemtų. Marinuokite šaldytuve kelias dienas.

Tešlą išminkykite ir pakildinkite (aš į pagalbą pasitelkiau duonkepę).

Aliejumi pateptoje formoje suformuokite picos padą. Patepkite pomidorų padažu. Užbarstykite sūrį, sudėkite marinuotą jautieną, pievagrybius, bananus. Pabarstykite druska.

Kepkite picą iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių arba kol gražiai apskrus tešlos krašteliai.

Pica su marinuota jautiena ir bananais - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Dange
    liepos 8, 2014 at 6:44 am

    Patinka man Jūsų blogas dėl visų šių keistumų. Ačiū 🙂

  • Reply
    Laura
    liepos 8, 2014 at 7:05 am

    Dange, koks taiklus komplimentas! Dėkui 🙂
    Keistenybėm bandau plėst savo ir mano tinklaraščio lankytojų akiratį 😉

  • Leave a Reply