Daržovės/ Mėsa/ Padažai, pagardai, užtepai/ Vaisiai, uogos

Salotos su rūkyta paukštiena ir persimonais

Salotos su rūkyta antiena ir persimonais - bulviukose.lt

Salotoms reikės:

  • 80 g rūkytos paukštienos
  • 1 persimono
  • 0,5 didelio pankolio
  • 2 saujų špinatų lapelių
  • Sultenių papuošimui

Padažui:

  • 2 mandarinų sulčių (jei labai maži, spauskite iš trijų)
  • 1 skiltelės česnako
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelio balzamiko acto
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Padažui išvardintus produktus sutrinkite smulkintuvu.

Išpjaukite pankolio šerdį, perpjaukite išilgai pusiau ir supjaustykite plonais griežinėliais. Persimoną nulupkite, perpjaukite pusiau, kiekvieną puselę padalinkite į 5 skilteles. Supjaustykite jas trikampukais. Sudėkite į lėkštę špinatus, pankolius, persimonus, antienos filė griežinėlius, užpilkite padažu, papuoškite sultenėmis.

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply