Daržovės/ Kiaušiniai/ Žuvis, jūros gėrybės, sraigės

Cukinijų blyneliai su ikrais ir lašiša (be glitimo)

Cukinijų blyneliai su lašiša ir ikrais

Reikės:

  • 500 g cukinijos
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 nedidelio svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 0,5 šaukšto lydyto sviesto kepimui
  • 2 kiaušinių
  • Šviežiai maltų pipirų
  • 1 šaukšto kokosų miltų
  • 2 šaukštų tapijokos miltų

Taip pat reikės:

  • Sūdytos lašišos
  • Ikrų

Gaminimo eiga:

Cukinijas sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su druska, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui pastovėti, kad cukinija išleistų savo sultis. Po pusvalandžio cukinijų masę nuvarvinkite, gerai nuspauskite.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite su lydytu sviestu. Baigiant kept, sudėkite smulkintas česnako skilteles ir maišydami kepkite dar kelias minutes.

Cukinijų masę sumaišykite su kepintais svogūnais ir likusiais ingredientais.

Blynelius kepkite keptuvėje su lydytu sviestu. Kad iškepę blyneliai būtų gražiai apvalūs, tešlą į keptuvę galite sudėti per konditerinį žiedą.

Patiekite blynelius su ikrais arba lašiša.

Cukinijų blyneliai

Daržovių blyneliai

Cukinijų blynai

Cukinijų blyneliai su lašiša

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply