Daržovės/ Kimči - Kimchi/ Kiaušiniai/ Mėsa

Jautiena su kimči (kimchi), ryžiais ir kiaušiniu

Jautiena su kimchi, ryžiais ir kiaušiniu

Reikės:

  • 1,5 stiklinės plonai pjaustytos jautienos (išpjovos arba nugarinės)
  • 2 šaukštelių kukurūzų krakmolo
  • 1 šaukštelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus
  • 2 šaukštelių sojos padažo
  • 0,5 šaukštelio rudojo cukraus
  • 1 šaukštelio ryžių acto
  • Druskos

Taip pat reikės:

  • Aliejaus kepimui
  • 2 griežinėliais pjaustytų šalotinių svogūnėlių
  • 2 griežinėliais pjaustytų skiltelių česnako
  • Nedidelio gabaliuko šiaudukais pjaustyto imbiero
  • 0,5 lazdelėmis pjaustytos raudonos paprikos
  • 1 stiklinės pasmulkinto kimči
  • 2 stiklinių virtų ryžių
  • 0,5 stiklinės pjaustytų svogūnų laiškų
  • Druskos, čili pipirų dribsnių (arba miltelių)
  • Šlakelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus
  • 2 keptų kiaušinių

Gaminimo eiga:

Jautieną sumaišykite su krakmolu, sojos padažu, sezamų aliejumi, cukrumi ir ryžių actu. Palikite pasimarinuoti bent 15 minučių.

Įkaitinkite Wok arba kitoje greitai įkaistančioje keptuvėje aliejų, sudėkite jautieną ir trumpai apkepkite. Jautieną išimkite iš keptuvės, pagardinkite druska ir atidėkite į šalį.

Įpilkite į keptuvę dar šlakelį aliejaus, sudėkite šalotinius svogūnėlius, imbierą ir česnako skilteles. Maišydami trumpai apkepkite, sudėkite papriką, kepkite dar apie minutę laiko. Keptuvė turi būti gerai įkaitusi. Paeiliui maišydami sudėkite kimči, jautieną, virtus ryžius, svogūnų laiškus. Pagardinkite čili pipirais, sezamų aliejumi.

Ryžius su jautiena ir kimči patiekite su keptais kiaušiniais.

Jautiena su kimchiJautiena su kimchi korėjietiškaiKimchi receptai

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply