Daržovės/ Kimči - Kimchi

Kimči (kimchi) – nauda, užsakymai, receptai

Kimči receptai ir gamyba pagal užsakymus - bulviukose.lt

Kimči (kimchi) – fermentuotų (raugintų) daržovių mišinys pagardintas čili pipirais, žuvų padažu, česnaku ir imbieru. Korėjoje gaminamas jau tūkstančius metų.
Kimči vertinamas dėl didžiulės naudos sveikatai – fermentacijoje dalyvaujančios gerosios bakterijos labai naudingos mūsų žarnynui, virškinimui, imuninei sistemai, jame yra daug vitamino C, o taip pat ir kitų vitaminų bei mineralinių medžiagų.
Kimči galite naudoti rytietiškiems patiekalams, kaip garnyrą, dėti į sriubas, troškinius, derinti su sunkiais, riebiais lietuviškais patiekalais.

Kimči pasigaminti paprasta, tačiau jei neturėsite laiko, noro arba neišdrįsite, mielai jums pagelbėsiu ir pagaminsiu 🙂

Tradicinis kimči – 1 kg 15 eur, 0,5 kg – 8 eur
Daikono ridiko kimči – 1 kg 15 eur, 0,5 kg – 8 eur
Agurkų kimchi (tik vasarą) – 1 kg 15 eur, 0,5 kg – 8 eur

 Idėjos ir receptai kur galima panaudoti kimči (receptų sąrašas bus pastoviai pildomas):

Jautiena su kimči, ryžiais ir kiaušiniuJautiena su kimchi, ryžiais ir kiaušiniuMajonezinis čederio sūrio padažas su kimči
Sūrio padažas su kimchi - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply