Česnako tyrė padės sutaupyti laiko virtuvėje. Nusilupkite kelias galvutes česnako skiltelių, sudėkie į smulkintuvą, įpikite alyvuogių aliejaus ir sutrinkite. Laikykite šaldytuve. Tą patį galima padaryti su imbieru. Naudokite patiekalams į kurių sudėti įeina česnakas.
Daržovės
Česnakų tyrė

5 Comments
Mindaugas
2011-11-15 at 10:11O kodėl nededi į smulkintuvą?
Aš dar pridedu provanso žolelių ir daug sviesto, oi koks gardėsis išeina 🙂 Jis visur rinka, į sriubas, košes, troškinius, ant čiabatos ar tiesiog ant sumuštiniu 😉
Laura
2011-11-15 at 11:22Paskui plaut smulkintuvą kiekvieną kartą? Tikiu, kad su sviestu ir žolelėm skanu, bet man norisi gryno produkto 😉 Be to kažkodėl nealpstu dėl provanso žolelių mišinių, man skaniau atskirai naudodi žoleles, nemaišyti.
Su sviestu darau mišinius (žolelės, sūris su mėlynuoju pelėsiu ir pan.), suformuoju volelius ir šaldau. Paskui naudoju kepsniams, kai tingiu padažą daryti…atsipjaunu griežinėlį, užmetu ant karšto iškepto kepsnio ir visi reikalai 🙂
Mindaugas
2011-11-15 at 19:31Aš naudoju ne blenderį, o grūstuvę, todėl ją išplauti – nėra ką 😉
Eglė
2011-11-17 at 17:37aš tip gudriai nebuvau sugalvojus 😉 einu pirkt česnako daugiau galvučių, nei kad dabar po ranka namie turiu 😉
Ačiū.
Laura
2011-11-17 at 18:43Kad tik mačytų 😉