Daržovės

Česnakų tyrė

Česnako tyrė - bulviukose.lt

Česnako tyrė padės sutaupyti laiko virtuvėje. Nusilupkite kelias galvutes česnako skiltelių, sudėkie į smulkintuvą, įpikite alyvuogių aliejaus ir sutrinkite. Laikykite šaldytuve. Tą patį galima padaryti su imbieru. Naudokite patiekalams į kurių sudėti įeina česnakas.

Jums taip pat gali patikti

5 Comments

  • Reply
    Mindaugas
    2011-11-15 at 10:11

    O kodėl nededi į smulkintuvą?

    Aš dar pridedu provanso žolelių ir daug sviesto, oi koks gardėsis išeina 🙂 Jis visur rinka, į sriubas, košes, troškinius, ant čiabatos ar tiesiog ant sumuštiniu 😉

  • Reply
    Laura
    2011-11-15 at 11:22

    Paskui plaut smulkintuvą kiekvieną kartą? Tikiu, kad su sviestu ir žolelėm skanu, bet man norisi gryno produkto 😉 Be to kažkodėl nealpstu dėl provanso žolelių mišinių, man skaniau atskirai naudodi žoleles, nemaišyti.
    Su sviestu darau mišinius (žolelės, sūris su mėlynuoju pelėsiu ir pan.), suformuoju volelius ir šaldau. Paskui naudoju kepsniams, kai tingiu padažą daryti…atsipjaunu griežinėlį, užmetu ant karšto iškepto kepsnio ir visi reikalai 🙂

  • Reply
    Mindaugas
    2011-11-15 at 19:31

    Aš naudoju ne blenderį, o grūstuvę, todėl ją išplauti – nėra ką 😉

  • Reply
    Eglė
    2011-11-17 at 17:37

    aš tip gudriai nebuvau sugalvojus 😉 einu pirkt česnako daugiau galvučių, nei kad dabar po ranka namie turiu 😉
    Ačiū.

  • Reply
    Laura
    2011-11-17 at 18:43

    Kad tik mačytų 😉

  • Leave a Reply