Salotoms reikės:
- Salotų (skinkite viską kas auga darže: įvairias salotas, špinatus, jaunus burokėlių ir morkų lapelius ir pan.)
- Agurko
- Medaus-garstyčių padažo
- Vištienos filė
- Prieskoninės druskos (arba paprastos)
- Šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Salotas suplėšykite. Agurką supjaustykite pusžiedžiais. Sumaišykite, apšlakstykite padažu.
Vištienos filė supjaustykite pailgais gabaliukais, šiek tiek pamuškite. Išsikepkite keptuvėje, ant griliaus arba kepsninėje. Baigiant kept pabarstykite druska, pipirais. Jei liks kepsniukų, suporcijuokite, gražiai apvyniokite maistine plėvele ir užsišaldykite. Paskui labai praverčia kai norisi ką nors greitai užkąsti, nes kepsniukai ploni, greit atšyla.
2 Comments
Dalia, Septyni virtieniai
2013-06-17 at 08:12Lapų ragavimuose mano nesenas džiugus atradimas – nasturtų lapai. Tiek salotose, tiek į sriubas – troškinius ir kt. Labai skanūs.
Laura
2013-06-18 at 05:52Ragavusi ir aš…patiko. Reiks paprašyt, kad mama pasisodintų nasturtų, nes kol savo daržo neturiu, renku gėrybes iš jos 😉