Reikės:
- 4 kg pomidorų
- 1 kg raudonų paprikų
- 3 svogūnų galvučių
- 1 didelės galvutės česnako
- aliejaus kepimui
- 1/2 stiklinės 9 % acto
- 3 šaukštų druskos
- 1/2 stiklinės cukraus
- šviežiai maltų pipirų
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustykite kubeliais ir puode pakepinkite su aliejumi. Sudėkite į puodą pasmulkintas paprikas ir dar apie 5 minutes pakepinkite. Sudėkite blanširuotus kubeliais supjaustytus pomidorus.
Virkite karts nuo karto pamaišant, kol išgaruos dalis sulčių ir paprikos su pomidorais suvirs.
Baigiant virti, sudėkite smulkintą česnaką ir likusius produktus. Pavirkite dar apie 10 minučių. Viską susmulkinkite blenderiu iki vientisos masės. Supilstykite į iškaitintus stiklainius, užsukite dezinfekuotais dangteliais ir apverskite. Palikite taip, kol atvės.
(Šaltinis: Sesė)
1 Comment
» Blog Archive » Čili troškinys - bulviukose.lt
2013-08-29 at 08:32[…] 1 stiklinė naminio pomidorų padažo […]