Miltiniai nesaldūs patiekalai/ Sūris ir varškė

Pica su uogiene ir Gorgonzolos sūriu

Pica su uogiene ir Gorgonzolos sūriu - bulviukose.lt

Picos tešlai reikės:

  • 150 ml vandens
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelio cukraus
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • apie 240 g kvietinių baltų miltų
  • 50 g manų kruopų
  • 1,5 šaukštelio sausų mielių

Pagrindui:

  • Kelių šaukštų saldžios uogienės arba džemo. Aš naudojau persikų.
  • Poro gabaliuko
  • Juodųjų alyvuogių saujelės
  • Gorgonzolos sūrio gabaliuko

Gaminimo eiga:

Tešlą išminkiau ir pakildinau duonkepėje.

Aliejumi pateptoje formoje suformuokite picos padą. Patepkite jį uogiene. Pabarstykite griežinėliais pjaustytu poru ir alyvuogėmis.

Kepkite iki 200° C  įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kept, užberkite gabaliukais smulkintą sūrį.

P. S. Skani ir šilta ir šalta. Mėgstantiems derinius saldu-sūru, pica tikrai patiks 😉

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply