Salotoms reikės:
- 1 omaras (pirkau šaldytą virtą 300 g omariuką)
- 1 nedidelis mangas
- Saujelė juodų alyvuogių
- Gražgarstės
- Šviežiai maltų juodųjų pipirų
- 2 aisbergo salotos lapai
- Naminio majonezo paskaninto tarkuota laimo žievele, laimo sultimis ir česnaku
Gaminimo eiga:
Omarą išmėsinėkite (internete turėtų būti informacijos kaip tai daryti. Aš naudojausi knygų pagalba. Kada turėsiu gyvą normalaus dydžio omarą ir pati jį išvirsiu, pažadu…parodysiu kaip tai daryti). Žnyplių ir kojelių mėsą pasmulkinkite. Uodegos mėsą supjaustykite ir pasaugokite, kad neprarastų formos.
Mangą supjaustykite kaip jums patinka, alyvuoges padalinkite pusiau. Smulkintą omaro mėsą sumaišykite su mangais, alyvuogėm ir majonezu. Salotas dėkite į aisbergo salotos lapą. Papuoškite pjaustyta omaro uodega.
4 Comments
odeta
2013-02-28 at 17:44O jeigu dar būtų šviežias…tai tiesiog kaip pasakoje….:))
Laura
2013-02-28 at 21:35Odeta, būtent 😉
saslykas
2013-03-01 at 08:59deja pas mus tokie nesiveisia, bet galima bandyt su veziais svieziais
Laura
2013-03-01 at 09:36Tiktų ir krevetės 😉