Kaip ir dauguma žuvų, salatį pabandėm pasisūdyti. Filė gausiai pabarsčiau druska, trupučiu cukrumi, palaikiau valandą laiko, nuploviau druskos perteklių ir padariau sumuštinukus.
Mėsa minkšta, riebi, gražiai atrodo.
Kaip ir dauguma žuvų, salatį pabandėm pasisūdyti. Filė gausiai pabarsčiau druska, trupučiu cukrumi, palaikiau valandą laiko, nuploviau druskos perteklių ir padariau sumuštinukus.
Mėsa minkšta, riebi, gražiai atrodo.
2 Comments
odeta
2012-05-29 at 03:18Man atrodė, kad sūdyti karpį nelabai tinka, kol neparagavau jo paruošto kaip silkės. Žemai lenkiu galvą, prieš tokį eksperimentuotoją. Gal ir čia taip gali būti?
Laura
2012-05-29 at 15:48Odeta, ačiū pačiū 😛 Manau, kad čia turėtų būti panašu 😉