Vėl žuvies sūdymo eksperimentas 🙂
Ant nedidelio šapalo filė negailėdama užbėriau druskos, šiek tiek cukraus ir palaikiau keletą valandų. Prieš valgant nuploviau ir nusausinau.
Labai nustebino. Mėsa minkšta, švelni ir riebi…tirpo burnoje 😉
Vėl žuvies sūdymo eksperimentas 🙂
Ant nedidelio šapalo filė negailėdama užbėriau druskos, šiek tiek cukraus ir palaikiau keletą valandų. Prieš valgant nuploviau ir nusausinau.
Labai nustebino. Mėsa minkšta, švelni ir riebi…tirpo burnoje 😉
5 Comments
Jurga
2012-06-18 at 16:07man vis seilės nutįsta žiūrint į tokius tavo sumuštinukus 😉
Laura
2012-06-18 at 19:50Man seilių tysimas skamba kaip komplimentas 😀
Jurga
2012-06-19 at 15:41tik taip ir turėjo nuskambėt 😉
» Blog Archive » Keptas šapalas - bulviukose.lt
2013-06-05 at 16:46[…] karšis ar ešerys man skaniau. Mano manymu apart druskos jam reikėtų dar kokio nors prieskonio. Sūdytas labiau patiko. Beje keptas šaltas skanesnis nei […]
andr
2022-07-15 at 23:58Su lietuviškom žuvim vengčiau tokio paruošimo būdo dėl parazitų. O jų lietuviškos žuvys tikrai gali turėt, čia ne užpoliarė