Reikės:
- 5 kiaušinių virtų marškinėliuose
- Gabaliuko poro
- 2 skiltelių česnako
- Alyvuogių aliejaus
- Gabaliuko sviesto
- Šlakelio balto sauso vyno
- 150 ml grietinėlės
- 2 šaukštų minkšto ožkos sūrio
- Žiupsnelio skrudintų pankolio sėklų
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
Gaminimo eiga:
Porą supjaustykite kvadratėliais, česnaką griežinėliais ir trumpai pakepinkite aliejaus ir sviesto mišinyje. Supilkite vyną, suberkite pankolio sėklas ir patroškinkite kelias minutes. Supilkite grietinėlę ir troškinkite dar kelias minutes. Sudėkite sūrį ir virkite, kol jis išsilydys. Patiekite su virtais kiaušiniais.
2 Comments
Vesta
2015-07-21 at 07:55Laba diena,
kokio riebumo grietinėlę naudojate?
Laura
2015-07-21 at 18:22Laba, tik 35% riebumo 😉