Puiki idėja taip panaudoti kiaulių ausis! Labai patiko šeimynai, tik turiu prisipažinti, kad dariau šiek tiek kitaip ir duotas receptas buvo tik įkvėpimo ir atspirties taškas. Nuėjau Bo-bun keliu… , t.y. padažą dariau kiek rūgštesnį su laimo sultimis , žuvies padažu, cukrumi, kalendros lapeliais , šviežiu čili ir sezamų aliejumi. Daržoves naudojau tas pačias, tik dar įdėjau šiek tiek konjac makaronų.
Ačiū už tokį puikų tinklapį, be jokių abejonių vieną geriausių Lietuvos padangėje!
Sveiki, ačiū labai už komplimentą! Beje aš irgi beveik visada pasikoreguoju receptus pagal save 😁 Svarbiausia gera idėja! Galbūt ir aš sekantį kartą pasinaudosiu jūsų padažo receptu, juk antrą kartą lygiai taip pat gaminti nuobodu 😁
Išduokit paslaptį kur perkate skredintų sezamų aliejų!?!?!?!
Kur ieškau, kur einu – visur paprastas.
Ar jis toks retas ir išskirtinis, ar man jau laikas pas oftalmologą? 🤔
Jis būna ne aliejų, o azijietiškų prekių skyriuje beveik kiekviename prekybos centre 🙂
Jei internetu tai assorti.lt ir šiaip google įveskite skrudintų sezamų aliejus ir daug e-shopų išmes 😀
Esu iš Kauno, tai perku PC Šilas Petrašiūnuose, tik ne visada būna. Taip pat esu mačiusi Urmo Centriniame turguje šaldytų 🙂 Manau bet kuriame turguje kiaulienos skyriuje galima pasiklausinėti 🙂
Pats skaniausias šokoladinis pyragas! Tik į vidų įdėjau apie 1 v.š. taukų girdėjau tuomet pyragas būna „šlapesnis”, bet tikiu kad ir be jų skonis būtų nuostabus. Ačiū autorei už receptą!
Sveiki, esu iš Kauno tad visada randu Girstupio turguje. Taip pat Urmo Bazės centriniame turguje būna, PC Šilas didesnėse parduotuvėse. Jei esate iš kito miesto ieškokite turguose ir reikalaukite arba užsisakykite pas turgaus mėsos pardavėjus 🙂
Laura
2021-05-26 at 11:04Sveiki! Sausas mieles 🙂
Lolita
2021-07-27 at 06:07O vietoj virtų kiaušinių tiktų plaktienė?
Laura
2021-07-27 at 07:13Lolita, žinoma! 🙂
Laura
2021-08-10 at 08:43Ačiū 🙂
Laura
2021-08-26 at 09:27Ačiū 🙂 Lauksiu atsiliepimų!
Ieva
2021-08-27 at 10:04Puiki idėja taip panaudoti kiaulių ausis! Labai patiko šeimynai, tik turiu prisipažinti, kad dariau šiek tiek kitaip ir duotas receptas buvo tik įkvėpimo ir atspirties taškas. Nuėjau Bo-bun keliu… , t.y. padažą dariau kiek rūgštesnį su laimo sultimis , žuvies padažu, cukrumi, kalendros lapeliais , šviežiu čili ir sezamų aliejumi. Daržoves naudojau tas pačias, tik dar įdėjau šiek tiek konjac makaronų.
Ačiū už tokį puikų tinklapį, be jokių abejonių vieną geriausių Lietuvos padangėje!
Laura
2021-08-27 at 10:19Sveiki, ačiū labai už komplimentą! Beje aš irgi beveik visada pasikoreguoju receptus pagal save 😁 Svarbiausia gera idėja! Galbūt ir aš sekantį kartą pasinaudosiu jūsų padažo receptu, juk antrą kartą lygiai taip pat gaminti nuobodu 😁
Laura
2021-09-03 at 13:16Prašom 🙂
Irgi Laura
2021-10-12 at 19:38Išduokit paslaptį kur perkate skredintų sezamų aliejų!?!?!?!
Kur ieškau, kur einu – visur paprastas.
Ar jis toks retas ir išskirtinis, ar man jau laikas pas oftalmologą? 🤔
Laura
2021-10-12 at 21:16Jis būna ne aliejų, o azijietiškų prekių skyriuje beveik kiekviename prekybos centre 🙂
Jei internetu tai assorti.lt ir šiaip google įveskite skrudintų sezamų aliejus ir daug e-shopų išmes 😀
asta
2021-11-04 at 14:10kur jūs tas smegenis perkate? 🙂
Laura
2021-11-04 at 14:13Esu iš Kauno, tai perku PC Šilas Petrašiūnuose, tik ne visada būna. Taip pat esu mačiusi Urmo Centriniame turguje šaldytų 🙂 Manau bet kuriame turguje kiaulienos skyriuje galima pasiklausinėti 🙂
Ineta
2021-12-05 at 08:50Sveiki, kur ir kada spausti citrinos ir apelsinų sultis? Ačiūū
Laura
2021-12-05 at 10:56Laba diena, gaminimo eigos pirmame sakinyje parašyta, kad supilti į vaisius kartu su romu 🙂
Laura
2021-12-05 at 21:52Ačiū jums už gražius žodžius 🙂 Gražių švenčių ir skanių dovanų! 🙂
Birute
2021-12-15 at 10:58Labai labai nekantrauju išbandyti!
Ačiū jums už pateikimą!
Noriu pasiteirauti ar kaulų čiulpus galima rasti įprastoje maisto prekių parduotuvėje? 🙂
Laura
2021-12-15 at 11:25Laba diena!
Įprastoje gali nebūti, nebent galite nusipirkti jautienos kulninę su kaulu ir išsikrapšyti iš kaulo, ką kartais ir darau 🙂 O Sanitekse visada rasite 🙂
Birute
2021-12-15 at 15:42Ačiū, bandysiu ieškoti 🙂
Jurgita
2022-02-11 at 12:48Laba diena,
klausimas, kaip paruošti 8 proc. sūrymą?Koks yra druskos ir vandens santykis?
Laura
2022-02-11 at 13:35Laba diena, 1 litrui vandens – 80 g druskos 🙂
Rasa
2022-02-17 at 13:57Apkepas gavos puikus! Nustabaus skonio ir gavosi iš pirmo karto.
Laura
2022-02-17 at 16:51Rasa, aš labai džiaugiuosi, kad gavosi ir patiko!! 🙂
Rasa
2022-04-04 at 13:51Receptas išbandytas, viskas pavyko! Pirmą kartą gyvenime bandžiau vytint ir nenusivyliau. Ačiū!
Laura
2022-04-04 at 15:15Labai džiaugiuosi, kad pavyko! 🙂
Brigita
2022-06-29 at 06:58Pats skaniausias šokoladinis pyragas! Tik į vidų įdėjau apie 1 v.š. taukų girdėjau tuomet pyragas būna „šlapesnis”, bet tikiu kad ir be jų skonis būtų nuostabus. Ačiū autorei už receptą!
Laura
2022-06-29 at 08:18Ačiū! O į vidų tai į tešlą?
Luka
2022-09-02 at 17:21Sveiki, kur gaunate subproduktų? Lietuvoje labai sunku tai surasti!
Laura
2022-09-02 at 19:23Sveiki, esu iš Kauno tad visada randu Girstupio turguje. Taip pat Urmo Bazės centriniame turguje būna, PC Šilas didesnėse parduotuvėse. Jei esate iš kito miesto ieškokite turguose ir reikalaukite arba užsisakykite pas turgaus mėsos pardavėjus 🙂
Jolita
2023-03-26 at 23:46Kaip įsigyti pas jus surslegi?parašykite į paštą.
Jurgita Lukoševičienė
2023-08-12 at 16:31Labai skanu!
Auritabene
2023-09-12 at 21:36Ačiū už receptą! Kaip manote galiu naudoti savo sudžiovintus arba šaldytus pipiriukus?
Sveiki
2023-10-14 at 10:25O kur perkat vištų kojas?
Indra
2023-10-22 at 10:24Gal žinote kur dabar būtų galima Kaune rasti jaučio skrandį, nes urmo bazėse visi pečiais trūkčioja apie jį paklausus
Jurga
2023-11-09 at 09:57Kur ir kaip naudojate kalakutienos/vištienos taukus? 🙂 Suprantu, kad galima užpilti ant paštetų, kad ilgiau laikytųsi, bet gal dar kažkam?
Laura
2023-11-09 at 10:27Kepimui, kaip ir visus kitus taukus, sviestą ar aliejų 🙂 Dar naudoju mėsos ilgam virimui riebaluose. Rasit receptų įvedę į paieškos laukelį – confit🙂
Alvydas Kerpė
2024-01-27 at 11:01Labas visiems, nereik bijoti didesnių (1,5-3kg) lydekų- nulupti skūrą , padaryti faršą, nedidelėm porcijom sušaldyti. Tinka picom, kotletams, švelniai pamarinuotiems kotletams , ir garbini Sutvėrėją…
Mantas
2024-02-04 at 10:26Sveiki, o galima i vakuuma sudeti marinuotis?
Aciu
paulius
2024-03-21 at 14:50Sveiki,
Kur gauti tos kaustinės sodos?
Laima
2024-08-29 at 13:19Geriausias bet kada gamintas apkepas! Vis grįžtu ir grįžtu recepto
Laura
2024-08-29 at 14:03Ačiū!
Ieva
2024-10-18 at 05:06Dar labai gerai kelmučiai, bobausiai, kreivabudės, šiitakiai ir geltonpintė.
Evelina
2024-10-19 at 12:24Gyvenime tokių skanių neteko valgyti. Ačiū jums už receptą! 😊😊
Kotryna Z.
2024-11-23 at 16:53Receptas patilrintas, pavyko puikiai, rekomenduoju išbandyti😊
ausra adamaviciute
2024-11-28 at 11:42labas,Laura.turiu teff milt(kodel as juos pirkau jau nepamenu,gal todel kad ne glitim)at tiktu sitie miltai vietoj kvietiniu?
Laura
2024-11-28 at 11:44Sveiki, negaliu pasakyti, su beglitimiais miltais visiškai neturiu patirties….
Dalia
2024-12-14 at 15:24Aš pasigedau šoninės finaliniam etape – pakepam, išimam ir ji niekada nebegrįžta į džemą? 😉
Laima
2025-01-17 at 18:40Išsikepėm! Labai gardu, nauja tekstūra, nekasdieniška. Tiesa, naudojau kalakutienos faršą, bet, manau, skonio nepagadino