Cukinijos korėjietiškai. Taip keptos cukinijos (hobak jeon) yra populiarus garnyras Korėjoje. Minimum ingredientų ir nedaug darbo 🙂
Cukinijos korėjietiškai:
- Kelių jaunų cukinijų
- Kelių šaukštų ryžių miltų (galima keisti į kvietinius, bet labiau rekomenduočiau ryžių)
- 2 išplaktų kiaušinių
- 1 šaukštelio druskos
- Aliejaus arba lydyto sviesto kepimui
Gaminimo eiga:
Cukinijas supjaustykite nestorais griežinėliais, pabarstykite juos iš abiejų pusių druska ir palikite pastovėti 10 minučių. Po 10 minučių nusausinkite griežinėlius popieriniu rankšluosčiu.
Keptuvėje įkaitinkite riebalus.
Pamirkykite kiekvieną griežinėlį iš abiejų pusių iš pradžių į ryžių miltus, paskui į kiaušinių plakinį, dėkite į riebalus ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Cukinijos korėjietiškai skanu su sojų ar kitais azijietiškais padažais. Labai tinka Chili sweet padažas. Jo rasite bet kuriame prekybos centre azijietiškų prekių skyriuje. Taip pat galite pasigaminti namuose ir jis tikrai nenusileis pirktiniams. Kaip jį pasigaminti rasite paspaudę ant šios nuorodos.
Receptas iš www.mykoreankitchen.com
Komentarų nėra