Kiaulienos išpjova su medumi – ypatingai iškepta. Minkšta, sultinga
Kiaulienos išpjova su medumi:
- 1 kiaulienos išpjovos
- 1 šaukšto medaus
- 3 šakelių dašio (galima keist kita mėgiama prieskonine žolele)
- 2 griežinėliais pjaustytų česnako skiltelių
- Žiupsnelio druskos
Padažui:
- Saujos petražolių
- 1 dašio šakelės (arba čiobrelio)
- 6 baziliko lapelių
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
- Šlakelio balto vyno acto
- Šlakelio sojos padažo
- Druskos, maltų pipirų
Gaminimo eiga:
Nuo išpjovos nupjaukite nereikalingus riebalus ir plėves, dėkite ant blizgios folijos lakšto pusės, įtrinkite medumi, pabarstykite druska, apdėkite česnako skiltelėmis ir dašiu.
Išpjovą sandariai apvyniokite folija. Įkaitinkite keptuvę. Kepkite kiekvieną išpjovos pusę po 4 minutes (iš viso 16 minučių). Iškepus palikite pailsėti dar 4 minutes.
Padažui viską sutrinkite smulkintuvu.
Valgėm su garintomis daržovėmis ir žolelių padažu.
Sekite bulviukose.lt Instagrame.
Daugiau mėsos receptų.
Komentarų nėra