Kiaulienos kepsniukai su salotomis iš daržovių, gardintomis su razinomis ir imbieru.
Kiaulienos kepsniukai su salotomis:
- 3 šviežio kopūsto lapų
- 1 nedidelės morkos
- 1/2 raudonos paprikos
- 2 šaukštelių smulkinto marinuoto imbiero
- 1 šaukšto razinų
- 1 šaukšto skrudintų sezamo sėklų
- Alyvuogių aliejaus
- Citrinos sulčių
- Sojos padažo
Gaminimo eiga:
Kopūstų lapus, morką ir papriką supjaustykite šiaudeliais. Daržoves sumaišykite su imbieru ir išmirkytomis razinomis.
Salotas sumaišykite su aliejumi, citrinos sultimis ir sojos padažu. Paskaninkite sezamo sėklomis.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir vieną jų pusę kepkite apie 2 minutes, apverskite, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes, vėl apverskite, pabarstykite druska ir pipirais. Ugnį sumažinkite iki minimumo ir, kartais pavartydami, kepkite, kol iškeps.
Komentarų nėra