Reikės:
- 1 didelės imbiero šaknies
- 0,5 stiklinės vandens
- 0,5 stiklinės cukraus
- 0,5 stiklinės ryžių acto
- 1 šaukštelio druskos
Gaminimo eiga:
Imbiero šaknį nuvalykite ir supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais. Griežinėlius sudėkite į sterilų stiklinį indą.
Į puodą supilkite vandenį, actą, suberkite cukrų, druska ir užvirkite.
Užpilkite marinatu imbiero griežinėlius, užsukite steriliu dangteliu.
Laikykite šaldytuve.
P.S. Nerealus dalykus. Geriau nei pirktinis. Tinka sušiams, salotoms, padažams pagardinti, mėsos, žuvies marinatams.
1 Comment
» Blog Archive » Kiaulienos sprandinės kepsniukas ir salotos su razinomis ir imbieru - bulviukose.lt – pagaminta namuose!
2014-05-28 at 06:19[…] šaukštelių smulkinto marinuoto […]