Desertų receptai/ Vaisių ir uogų receptai

Rabarbarų pyragas su migdolais

Rabarbarų pyragas su migdolais

Rabarbarų pyragas su migdolais – nesunkiai pagaminamas, saldžiarūgštis pyragas su traškiais migdolais.

Rabarbarų pyragas su migdolais:

  • 1/4 stiklinės tirpinto sviesto
  • 1/3 stiklinės grietinėlės (arba pieno)
  • 2 kiaušinių
  • 1 stiklinės cukraus (dėjau 1/2 stiklinės)
  • 1 ir 1/4 stiklinės miltų
  • Pusantro šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 didelio rabarbaro stambo
  • 2 šaukštų skrudintų migdolų plokštelių
  • Auksaspalvio arba klevų sulos sirupo

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purios masės. Įmaišykite tirpintą sviestą, grietinėlę. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir kiaušinių mase.

Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus išpabarstykite nuluptą ir griežinėliais supjaustytą rabarbaro stambą.

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie pusę valandos arba, kol įsmeigus į pyragą pagaliuką jis bus sausas.

Likus iki kepimo pabaigos 10 minučių, užberkite ant pyrago migdolų plokšteles, pašlakstykite sirupu.

Jums taip pat gali patikti trupiniuočių receptai.

Sekite bulviukose.lt Instagrame.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI