Majonezinis čederio sūrio padažas su kimči – labai paprastas, greitai pagaminamas ir skanus.
Tereikia turėti kimči, kurį galite pasigaminti arba nusipirkti turguje.
Daugiau kimči receptų.
Majonezinis čederio sūrio padažas su kimči:
- 200 g majonezo
- 50 g tarkuoto čederio sūrio
- 100 g kimči (kiek įmanoma nuspauskite skystį)
- 1 skiltelės česnako
Gaminimo eiga:
Čederio sūrį, kimči, ir česnako skiltelę sudėkite į smulkintuva ir sutrinkite iki vientisos masės.
Majoneza dėkite tik tada, kai sutrinsite sūrį, kimči ir česnaką, nes užkaitę smulkintuvo peiliukai gali suskystinti padažą.
Padažas skanu su kepta duona, bet jis tinka ir su mėsos, žuvies užkandžiais. Naudokite jį kaip padažą azijietiškiems patiekalams.
Sekite bulviukose.lt Instagrame.
Komentarų nėra